Geen categorie

Hoe ziet een behandeling er uit?

JAAA! Ik wil graag witte tanden maar… Ik wil wel even weten hoe zo’n behandeling in zijn werk gaat..

Dat begrijpen wij bij Smiles! Het klinkt natuurlijk allemaal best spannend;  ”Je tanden bleken” maar dat valt reuze mee! In deze blog gaan we jullie proberen mee te nemen in één van onze behandelstoelen van het begin tot het eind!

Bij binnenkomst mag je lekker gaan liggen in één van onze behandelstoelen en leggen we je onze unieke bleek methode uit. Bij Smiles werken wij via een methode die zorgt voor 1. Geen schade aan het glazuur en tandvlees en 2. Geen gevoelige/pijnlijke tanden geeft tijdens en na de behandeling (Voor meer info over onze bleek methode ”KLIK HIER”).

Na deze uitleg gaan we beginnen met het bekijken welke tand kleur jij hebt en of er eventuele kronen of opzet stukjes zijn waar wij rekening mee moeten houden. (Meer info over opzet stukjes of kronen vind je in …..).

Na deze tanden check gaan we door met het “poetsen van je tanden” met een activator spray. We noemen dit “poetsen van je tanden” maar dit is simpel weg even met een vingerdoekje de spray op je tanden wrijven. De activator spray die je op je tanden “smeert” zegt eigenlijk al waar die voor dient; het is een spray die er voor zorgt dat onze bleekgel activeert in een later stadium.

Nadat de spray op de tanden zit smeren we vaseline op je lippen zodat deze niet uitdrogen. Daarna doen we het bitje in je mond zodat de mond open blijft staan en de lamp overal bij kan, je krijgt een speciale bleekbril op en dan gaat de bleeklamp aan voor de eerste 2 minuten. Dit doen we zodat de activator spray intrekt en je tanden alvast warm kunnen worden voor het “echte werk”

Als de 2 minuten voorbij zijn starten we met het insmeren van de bleekgel op je tanden en begint jouw eerste sessie van 20 minuten. Ondertussen even genieten van jouw favoriete serie of film en voor je het weet zijn de eerste 20 minuutjes voorbij.

Na deze 20 minuten halen we de oude bleekgel er af en mag het bitje even uit. De beentjes kunnen kort worden gestrekt, je kunt een rondje lopen of naar het toilet en daarna smeren we weer nieuwe bleekgel op je tanden & kunnen we beginnen met de volgende sessie van 20 minuten.

Dit blijven we herhalen tot het gewenste resultaat is bereikt en jij met een witte stralende lach naar buiten kunt lopen. 🙂

Stel ons gerust jouw vraag via onze Livechat en wij beantwoorden hem zo snel mogelijk! Is het helemaal duidelijk en wil je een mond vol witte tanden? Bekijk dan ”hier” onze behandelingen en maak je afspraak!