Over Ons

Leuk dat je meer over ons wilt weten!

Wij zijn Smiles, geboren op 7 juni 2017 en WE LOVE WHITE TEETH. Jou met een stralend witte lach naar buiten zien lopen is onze missie. Om deze missie keer op keer werkelijkheid te laten worden staan wij voor professionaliteit en deskundigheid in een ontspannen en relaxte omgeving. Professioneel jouw lach witter maken en ondertussen lekker genieten van jouw favoriete Netflix serie in een van onze relaxte behandelstoelen? Heerlijk lekker achterover leunen en wij doen het werk. DAT IS SMILES! Zie jij het al voor je?

Ja! Ik wil wel ontspannen en een paar witte tanden MAAR is dit niet slecht voor je tanden of doet dit geen pijn? horen we je al denken. NEE, bij Smiles werken wij met een unieke bleek methode die ervoor zorgt dat jij zonder pijn of schade aan je tanden en tandvlees toch de deur uit kan lopen met een mond vol witte tanden. Geen peroxide bleekgels of bleeklampen die je tanden en tandvlees beschadigen of je na de behandeling een mond vol gevoelige tanden geven. NEE, de wetenschap heeft aangetoond dat onze bleek methode geheel risico vrij en geheel veilig voor je tanden, het tandvlees, het glazuur en eventuele bruggen, vullingen of kronen is. Dus 100% pijnloos & veilig voor een lage prijs.

Lage prijs? JA dat lees je goed! Bij Smiles zijn wij van mening dat tanden bleken voor iedereen is. Van jong tot oud, iedereen verdient een gebit vol witte tanden zonder er honderden euro's voor te hoeven betalen. Ben jij ook net zo enthousiast geworden als wij zijn? Bekijk dan hieronder onze behandelingen

BEKIJK HIER ONZE